Kırıkhan’da doğalgaz dönemi başladı

2016 yılı Kasım ayında başlayan çalışmaların ardından geçen 13 aylık sürecin sonunda Kırıkhan’da doğalgaz kullanımı Cumhuriyet Mahallesi 360. Sokakta bulunan Fuat Fırat’a ait eve verilmesiyle başladı.

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, AKSA Gaz Bölge Müdürü Metin Ceyhan, Kırıkhan Emniyet Müdürü Mustafa Özkan, Kırıkhan Müftüsü Mekki Solmaz, Kırıkhan Ak Parti İlçe Başkanı Ömer Ayhan Şıhça, Belediye Meclis üyeleri, vatandaşlar ve partililerin bulunduğu açılışta Doğalgazın eve gidiş vanası törenle açıldı.

Doğalgazı ilçeye kazandırmanın mutluluğu içerisinde olduğunu söyleyen Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz “ Kırıkhan halkına verdiğimiz her sözü yerine getiriyoruz. Halkımız doğalgaz kullanmaya başladığı zaman hizmetimiz daha da anlamlı olacaktır.  Gelecek nesillerimize temiz ve sağlıklı bir yaşam merkezi bırakmanın huzurunu taşıyoruz. Kesintisiz ve güvenli doğalgaz hizmeti sağlamak için özenle çalışarak, çevre dostu doğalgazı mümkün olduğunca fazla haneye ulaştırmak için elimizden gelen her imkânı kullanıyoruz. Tüm halkımıza kısa sürede doğalgaz hizmetini sunmak için üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. İlk etapta 3 mahallemiz gaz kullanmaya başlayacak demiştik. Bugün Cumhuriyet mahallemizin binalarına gaz kutusu bağlanan ve abonelik işlemlerini tamamlayan vatandaşlarımızın evlerine gaz verilmeye başlandı. Sonrasında Mimar Sinan ve yeni mahallemiz gaz kullanmaya başlayacak ve İnşallah 2018 yılı sonuna kadar da Kırıkhan’ın tüm mahallelerinde doğalgaz kullanılacak. İlçemize Doğalgazın gelmesinde büyük emeği geçen bölge Milletvekilimiz Mehmet Öntürk’e teşekkür ederim. Ayrıca MHP Hatay Milletvekilimiz Mehmet Necmettin Ahrazoğlu’na CHP Hatay Milletvekili Birol Ertem’e, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a, Valimize, İlçe Kaymakamımız Mustafa Erkayıran’a, bütün siyasi parti temsilcilerimize ve STK’ larımıza, Hatay’ın değerli basın mensuplarına kısaca emeği geçen herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Başkan Yavuz ,1-2 ay içerisinde Mimar Sinan Mahallesine, 2018 yılı sonunda ise  bir çok mahalleye doğalgaz verileceğini söyledi.

Bir cevap yazın