Muhsine Korkmaz, önce davrandı

Emekli Doktor Muhsine Korkmaz, CHP İskenderun İlçe Teşkilatı’nda düzenlediği basın toplantısında Kadın Kolları Başkanlığı için aday olduğunu açıklayan ilk isim oldu.  CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, CHP Kadın Kolları PM Üyesi Suzan Şahin ve ilçe yönetiminin de katıldığı toplantıda bu yarışta ‘Ben de varım’ diyen Korkmaz, partili kadınlarla birlikte güçbirliği yaptı.

Büyüklerinden devraldığı CHP’ye hizmet etme bağlılığını devam ettirerek, partili kadınlara ‘birlikten güç doğar’ çağrısı yapan emekli Doktor Muhsine Korkmaz, “CHP’ye gönül veren her kadın gibi, bu hayat trenindeki yerimi aldım. Tıpkı daha önce dedem ve babam gibi. Onların bıraktığı yerden seyahatime devam ediyorum. Önce dedem, sonra babam şimdide ben. Üç nesil CHP Hatay treninde olduk. Zaman dedikodularla ve çekememezliklerle bölünme değil, örnek insan olma veya güzel anılar bırakarak hareket etmeyi bilme zamanıdır. Atatürk ilkeleri ışığında CHP hayat treniyle hareket eden tüm kadın arkadaşlarımı birlikte hareket etmeye çağırıyorum. Bu trende seyehat ettiğim sürece kadın arkadaşlarıma eşit mesafede kalacağım. ‘Birlikten güç doğar’ inancıyla hareket ettiğimiz zaman ancak ülkemizi kaplayan bu kara ve uğursuz AKP geçici bulutundan kurtarır inancını her yolcu arkadaşıma anlatacağım. Öncelikli amacım; CHP’li kadın yönetici arkadaşlarımın yaptıkları güzel politik çalışmaları daha da fazlasıyla güzelleştirerek devam ettirmek, partililer arasındaki dedikodulara, çekememezliklere  son verip üstün bir yönetim anlayışı sergilemek olacaktır” şeklinde konuştu.

  “Kazanan CHP olacaktır”

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse’nin selamlarını ileterek, Muhsine Korkmaz’a başarılar dileyen CHP Kadın Kolları PM Üyesi Suzan Şahin de, “Şimdi birlik olma zamanı, şimdi sesimize ses katma zamanı” diyerek, tüm partililere birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu ise, 17 Aralık Pazar günü gerçekleşecek olan Kadın Kolları İlçe Kongresi’nde kazanan aday kim olursa olsun, kazananın CHP olacağını söyledi.

Bir cevap yazın