Vali Ata’nın durağı Kırıkhan’dı

Hatay Valisi Erdal Ata,  Kırıkhan Kaymakamını Mustafa Erkayıran’ın ardından Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’u ziyaret ederek, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. İlk ziyaretini Kaymakam Mustafa Erkayıran’a gerçekleştiren Vali Ata, ilçe genelinde devam eden yatırımlar ve sürdürülen çalışmalar hakkında bilgiler alarak, il genelinde kaymakamlıkların ortaya koyacağı başarılı çalışmaların ilin kalkınmasında büyük önemi olduğuna değindi.

Daha sonra Kaymakam Erkayıran ile birlikte Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’u ziyaret eden Vali Ata, burada belediye hizmetleri, planlanan yatırımlar ve abonelik işlemleri başlayan doğalgaz çalışmaları ile ilgili brifing aldı.

Hatay’ı tüm ilçeleriyle birlikte bulunduğu noktadan çok daha iyi noktalara taşımak için elbirliğiyle çalışmak gerektiğini ifade eden Vali Erdal Ata, bu konuda ortaya koydukları çaba ve gösterdikleri misafirperverlik dolayısıyla Başkan Yavuz’a teşekkür etti.

Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran ise Vali Ata’nın ziyaretinden onur duyduklarını ifade ederek ilçenin tarım ve hayvancılık potansiyelini artırmak için gerekli çalışmaları titizlikle sürdüreceklerini belirtirken, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz da Vali Ata’nın ilçenin sorunlarının çözümü konusunda verdiği desteklerden dolayı minnettar olduklarını ifade etti.

Koruma Klor Alkali Fabrikası’nda inceleme

Vali Ata, gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından  Kırıkhan’da faaliyet gösteren ve önemli bir sanayi yatırımı olan Koruma Klor Alkali Fabrikası’nda incelemelerde bulundu. Fabrikanın üretim miktarı ve çeşitliliği hakkında yetkililerden bilgiler alan Vali Ata, Kırıkhan’da gerçekleştirilen bu yatırımın, istihdamın yanı sıra üretim tesislerinde elde edilen ürünlerin Hatay ekonomisine yaptığı katkının önemli olduğunu ifade etti.

Koruma Klor Fabrika Müdürü Bayram Atalı ise ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek, farklı sektörlerde yapacakları yatırımlarla Hatay ekonomisinin güçlenmesi için daha fazla gayret göstermekten mutluluk duyacaklarını ifade etti.

Bir cevap yazın