Arsuzlu işadamlarına başkandan çağrı

Arsuz İş Adamları Derneği(ARİAD) Başkanı Adnan Ağır, Söz Gazetesi Sahibi Şehmus Aslan’ı ziyaret ederek, ekonomiye katkıları ve hedeflerinin yanı sıra hayata geçirdikleri sosyal projelerle ilgili bilgiler verdi.

Arsuz ekonomisinin kurmaylarını tek çatı altında toplayan ARİAD’ın gerek üye yapısı, gerek eğitime ve toplumsal projelere sundukları katkı, gerekse her geçen gün büyüyen ve güçlenen profiliyle ilçenin önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunun altını çizen Ağır, “Birlikten güç doğar” felsefesiyle çıktıkları yolda Arsuzlu işadamlarının yaklaşık olarak yüzde 50’sini dernek bünyesinde topladıklarını vurgulayarak, Arsuzlu işadamlarına derneğe üye olmaları için çağrıda bulundu.

Hedefinin bu rakamı maksimum düzeye taşımak olduğunu da ifade eden Ağır, “Üyelerimiz arasındaki birlik ve beraberliğe, Arsuz sevdasını da ekleyerek gücümüze güç katıyor ve büyümeye devam ediyoruz” diyerek, derneğe anlam ve güç katan tüm üyelerine teşekkür etti.

İş dünyası zirvelerinde ARİAD olarak Arsuz’u en iyi şekilde temsil ettiklerini de belirten ARİAD Başkanı Adnan Ağır, “Arsuz’un sahip olduğu zenginlikleri bilen, sosyal sorumluluk projeleriyle varlığını hissettiren ve projelerini de bu doğrultuda gerçekleştiren bir dernek olarak, iş dünyasını sadece Arsuz’da değil, tüm Türkiye’de en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. TÜSİAD ve İÇASİFED Yönetim Kurulu Başkanlarının katılımıyla Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) tarafından düzenlenen 21. Girişim ve İş Dünyası Zirvesi’ne katılarak Türkiye’nin yükselen değerleri işadamlarımızla bir araya geldik ve Arsuz’u tanıttık. Eğitime katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirdiğimiz Medeniyetler Korosu Konserinin ardından özellikle ihtiyaç sahibi olan ve anneleri çalışan 40 üniversite öğrencimize bir yıllık burs sağladık. Yönetim kurulu üyelerimiz ve 16 firmanın katkılarıyla 6 eşit taksitte ödeyeceğimiz bursların bu ay üçüncü taksitlerini yatıracağız. Desteklerle bu sayıyı daha da yükseltmek için girişimlerimiz var.  Çünkü, ARİAD olarak eğitime büyük önem veriyoruz. Kamu – kurum ve kuruluşlarımız, belediyemiz ve sivil toplum kuruluşlarımızın sosyal projelerine de destek oluyoruz ve olmaya da devam edeceğiz. İlçemizde şehir güvenliğinin sağlanması için Emniyet Müdürlüğümüzün ihtiyaç duyduğu yeni araçların alınması için katkıda bulunduk. Şu anda, Kaymakamlığımız ile birlikte Arsuz Sahil Yürüyüş Yolu üzerinde, vatandaşlarımızın ve ilçemize gelecek olan misafirlerimizin hatıra fotoğrafı çektirebilecekleri bir noktaya, kent estetiğine uygun bir  ‘Arsuz’ yazısı yerleştirmek için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

 

Bir cevap yazın