Kentsel dönüşüme ıslak imza

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahibi Taha Karadeniz ile ıslak imzalı sözleşme imzaladı. Kentsel Dönüşüm Müdürü Tüge Gündüz’ün de katıldığı imza töreninde daha önce Kentsel Dönüşüm projesine karşı çıktığını ve yeni düzenleme ile iki daire aldığını söyleyen Taha Karadeniz’e Başkan Kimyeci, halkın taleplerinin her zaman öncelikleri olduğunu söyledi.

Projeyi hayata geçirme anlamında kendilerine destek veren herkese teşekkür eden Başkan Kimyeci; “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’ın, Sayın Çevre ve Şehircilik Bakanımız Mehmet Özhaseki’nin destekleriyle Kentsel Dönüşüm Projemizi bir an önce hayata geçirmek istiyoruz. Halkımızdan gelen talepler doğrultusunda  yeni seçenekler, yeni fiyat aralıkları, kat seçme konusundaki beklentileri gözden geçirdik ve yeni seçenekleri hak sahiplerimize sunduk. Bu konuda sizlerin her zaman taleplerini gerçekleştirme konusunda belediye olarak, hükümet olarak elimizden gelen ne varsa yapmaya devam edeceğiz. Sizlerin huzurunda hem vermiş olduğunuz desteklerden, dualardan dolayı müteşekkir olduğumu ifade ediyor, hem de sizlere daha fazla seçenek sunma konusunda bize imkân sağlayan başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Başbakanımıza, hükümetimize, Sayın Çevre ve Şehircilik Bakanımıza, teşekkürlerimi arz ediyorum. Projemizin sizlere de hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum.” dedi.

İmza töreninde duygu ve düşüncelerini dile getiren hak sahibi Taha Karadeniz de; “Kentsel Dönüşüm projesine ilk başta karşı çıkmıştım. Ancak, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’nin ziyaretinden sonra başkanımız bizi çağırdı, istişarelerde bulunduk. Daire fiyatlarında azalma olmuş, daha önce bir daire alamazken şimdi biraz daha para ekleyerek 2 daire alabiliyorum. Diğer hak sahiplerini de imza atmaya davet ediyorum” dedi.

 

Bir cevap yazın