Dahi öğrenciler İTSO’da

İskenderun’da faaliyet gösteren Bilim ve Sanat Merkezi eğitim kadrosu ve öğrencileri İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Görsel sanatlar, müzik ve genel yetenek alanlarındaki dahi öğrencilere, İskenderun Bilim ve Sanat Merkezi Kurum Müdürü Murat Aydoğan, Görsel Sanatlar Öğretmeni Arzu Bebek Buyruk, Kurum Aile Birliği Başkanı Mevlüt Özer, Başkan Yardımcısı Mahmut Kaan Eller eşlik etti.
Öğrencilerin her birini birer cevher olarak değerlendiren İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sosyal sanat ve kültürlerinin gelişmesinde eğitim kurumları önemli yer tutmaktadır. Böylesi dahi öğrencileri keşfetmek ve onların yetişmelerinde öncülük etmek gerek o şehrin, gerekse ülkenin geleceği açısından da büyük önem arz etmektedir. Bugün buraya ziyaretimize gelen minik yavrularımızda bu cevheri görüyorum. İnşallah gelecekte memleketine vatanına milletine eğitim, öğretim ve yeni bilimlerin keşfinde bu öğrencilerimiz önemli rol oynayacaklardır” dedi.
Yapılan konuşmanın ardından Bilim ve Sanat Merkezi Öğrencileri, kara kalem ile hazırlamış oldukları tabloyu İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a takdim etti. 

Bir cevap yazın