Bu kadınlar bir harika

Arsuzlu ve İskenderunlu Kadınlar, Cumhuriyet Halk Partisi’nin kadınların seçme ve seçilme haklarını elde etmesinin 83. yıldönümü olan 5 Aralık’ta Ankara’da gerçekleştireceği 50 bin kadın ile Eşitlik ve Adalet Kadın Buluşması’na katılmak üzere Ankara’ya gitti.
Ankara Arena Spor Salonu’nda CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ve Türkiye’nin dört bir yanından on binlerin katılımı ile “Kadınım, Hakkım var. Yaşam benim, Seçim benim. Ben Seçerim” sloganı ile gerçekleşecek büyük buluşmaya katılan Arsuzlu ve İskenderunlu kadınlar, ilçelerinde siyasetin bel kemiği olmaları ve aktif çalışmalarıyla dikkat çekerken, haklarına, Cumhuriyet’e ve demokrasiye de sahip çıkma adına düzenlenen her etkinliğe katılarak büyük takdir topluyor.
CHP Arsuz Kadın Kolları Başkanı Remziye Berkyürek ile İskenderun CHP Kolları Başkanı Nilgün Selçuk öncülüğünde Ankara’ya çıkarma yapan CHP’li kadınlar, dünyanın birçok uygar ülkesinden önce kendilerine seçme ve seçilme hakkı tanıyan Büyük Lider Mustafa Kemal Atatürk’e teşekkür etmek, bağlılıklarını dile getirmek, kendilerine tanınan hakların ve emanetlerinin sonsuza kadar savunucuları olduklarını bir kez daha belirtmek amacıyla büyük buluşma sonrası Anıtkabir’e kadar yürüyerek Ata’nın huzuruna çıkacak ve onlara verilen değerden dolayı teşekkür edecek.

 

Bir cevap yazın