Kupa İSTE’diler, başardılar!

Mustafa Kemal Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Üniversitelerarası İkinci Lig Erkekler Voleybol müsabakalarına katılan İSTE Voleybol Takımı, turnuvayı üçüncü olarak tamamladı.

Gerçekleştirilen turnuvada; Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’ni 3-1, Kilis 7 Aralık Üniversitesi’ni 3-0’lık skorlarla geçerek grubunda ikinci sıraya yükselen İSTE Erkekler Voleybol Takımı yarı finale kalarak, üçüncülük maçını da Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ile yaptı. Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’ni 3-0’lık skorla yenen İSTE Erkekler Voleybol Takımı, elde ettiği skorla turnuvadan üçüncülük kupasıyla dönmeye hak kazandı.

Sezonun ilk turnuvasında kupa kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten İskenderun Teknik Üniversitesi Spor Koordinatörü Öğretim Görevlisi  Sıtkı Kahvecioğlu; “İSTE olarak, takım sporlarında bu yıl ilk kez katıldığımız bir şube olan voleybolda kupa kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Voleyboldan sonra basketbol ve futbolda da dereceler yapmayı ümit ediyoruz. Beden Eğitimi ve Spor Okulumuz bulunmamasına rağmen, oyuncularımız-öğrencilerimiz yüreklerini ve sevgilerini takım ruhu ile birleştirerek amatör bir ruhla hazırlanıyorlar, maçlara çıkıyorlar, başa baş oynuyorlar ve İSTE’yi en güzel şekilde temsil ediyorlar. Bu başarılarda emeği geçen sporcularımıza, tüm İSTE öğrencilerine ve bizlere her zaman destek olan İSTERektörü Prof. Dr. Türkay DERELİ’ye teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Bir cevap yazın