‘GÜLERYÜZ’ler defilede göz kamaştırdı

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ne dikkat çekmek ve özel bireylerin motivasyonunu sağlamak amacıyla her sene 3 Aralık’ta farklı bir etkinliğe imza atan Güleryüz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, bu yıl Taş Devri Defilesi ile katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı. Öğrencilerin kendi elleriyle özel olarak hazırladıkları kostümleri mankenlik yaparak sergiledikleri defile ve müzik dinletisi, engellilere fırsat verildiğinde neleri başarabileceklerini bir kez daha gözler önüne serdi.

İkem Koleji Gösteri Salonu’nda taş devri çizgi film kahramanlarının kıyafetlerinden oluşan defilede öğrencilerin muhteşem sahne performansı göz kamaştırırken, adeta mankenlere taş çıkardı. Taş Devri Çizgi Filminin unutulmaz karakterlerini başarıyla sahneye yansıtan öğrenciler izleyenlerin hem beğenisini, hem de yoğun alkışlarını kazandı.

İskenderun İng Bank Müdürü Mehmet Kanbak ve personellerinin katkılarıyla hazırlanan programda açılış konuşmasını yapan Güleryüz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Nesli Özdemir, öğrenciler ve veliler açısından önemli bir yeri olan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü daha güzel anılarla hatırlanmasını sağlamak amacıyla her yıl farklı etkinlikler hazırladıklarını söyledi. Defileye müthiş bir heyecan ve özveriyle hazırlanan öğrencilerin tebessüm etmesinin her şeye bedel olduğunun altını çizen Özdemir, etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederek, 3 Aralık Dünya Engeliler gününü kutladı.

Öğrencilerin özenle hazırladığı gösteriler sonunda düşüncelerini dile getiren Okul Müdürü Alper Özcan ise, “Engelliler Günü yılda bir kere hatırlansa bile biz ve ailelerimiz için her gün engeliler günüdür ve yılın en anlamlı günlerinden biridir. Özel bireylerimiz için düzenlediğimiz etkinlikler ile amacımız; onlarında bizden biri olduklarını göstermek ve hayata dair bakış açılarını güzelleştirmektir. Küçük bir tebessümün onlar için dünyalar kadar değeri vardır ve bunun bilincinde olarak onlara sevgiyle yaklaşıp birbirinden farklı eğitim şekillerini hayata geçirmeye çalışıyoruz. Bu eğitim aşamasında bizlere desteğini esirgemeyen Aile bireyleri ve okuldaki eğitmenlerimizi canı gönülden kutluyorum ve 3 Aralık Engeliler Günü’nün her gün kutlanmasını temenni ederek katılan misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

İskenderun İng Bank Müdürü Mehmet Kanbak da, çalışanları ile birlikte böyle bir etkinliğe katkı sağlamaktan dolayı gurur duyduğunu belirterek, bu tarz sosyal sorumluluk projelerinin her zaman destekçisi olduklarını ifade etti.

 

Bir cevap yazın