Büyük ikramiye, büyük umutlar!

Milli Piyango ‘Yılbaşı Büyük İkramiye’ biletleri Türkiye genelinde olduğu gibi İskenderun’da da satışa başladı. Büyük ikramiyenin 60 milyon lira olduğu yılbaşı biletleri İskenderunlu vatandaşlarda hem heyecana,  hem de büyük umutlara neden oldu.

Bu yıl milli piyango biletlerine zam yapılmadığını dile getiren İskenderun Milli Piyango Bayi Satıcısı Göksal Uygun,  “Tam bilet 60, yarım bilet 30, çeyrek bilet de 15 liradan satışa sunuluyor.  Büyük ikramiye ise 60 milyon lira.  Ayrıca 1 tane 10 milyon, 1 tane 5 milyon, 1 tane 2 milyon, 1 tane de 1 milyon olmak üzere bu yıl toplam 349 milyon 180 bin lira ikramiye dağıtılacak. Bu sebeple büyük ikramiyeye umutlarını bağlayan vatandaşlar ‘Bana da çıkabilir’ düşüncesiyle bilet alımına başladı. Satışlarımız yeni başladığı için bizler de çok heyecanlıyız. Umarım büyük ikramiye bizim memlekete çıkar” dedi.

“Vatanlar sahte bilete dikkat etsin”

Vatandaşları sahte milli piyango bileti konusunda da uyaran Uygun, “Bu yıl ki ikramiyenin yüksek olması dolayısıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da dolandırıcılar, vatandaşları kandırmak için çeşitli yollar deneyeceklerdir. Bu nedenle vatandaşlar, bilet aldıkları bayinin ruhsatına dikkat etsinler. Bizler de bu konudaki hassasiyetimizi biletler çıkmadan önce yetkililerimizle paylaştık.  Onlar da sahte bilet satışına ve korsan satıcılara yönelik denetimler yapılacağını bildirdiler” diyerek, vatandaşlardan dikkatli olmalarını istedi.

Bir cevap yazın