Siz de düşlere güç verin!

Gezi Direnişi sırasında, Eskişehir’de dövülerek öldürülen 19 yaşındaki Ali İsmail Korkmaz’ın annesi Emel Korkmaz, hem oğlunun yarım kalan düşlerini, hem degençlerin düşlerini gerçekleştirmek amacıylaALİKEV’de başlattığı burs fonu kampanyasına çağrıda bulundu. ‘Düşlere Güç Ver, Gelecek olsun’ sloganıyla yola çıkan Emel Anne, oğlunun bıraktığı yerden hayata dair her alanda Ali İsmail’in adını yaşatmak için örnek bir mücadele sergilerken, sosyal sorumluluk projeleri ve eğitime verdiği katkı ile de gençlerin geleceklerine iyilikle dokunuyor.

Ali İsmail Korkmaz Vakfı(ALİKEV)’nın okuttuğu ve okutacağı öğrenciler içindevam eden burs kampanyasının destekle giderek büyüdüğünü ifade eden Emel Korkmaz, “Ali İsmail Korkmaz Vakfı, yaşatmak, var etmek için var. Bizler, Aliş’imin düşlerinin peşinde, gençlerin yanındayız. Sizlerle, düşlere güç verenlerle var olduk. Bugün, 109 öğrenciye burs verebiliyorsak, bu sizlerin sayesindedir. Ve maddi güçlük çeken daha nice gence burs vereceksek, bu yine sizlerin sayesinde olacak. Biz 366 can, 12 Kasım’da 39. Vodafone İstanbul Maratonu’nda “Düşlere Güç Ver” diye haykırarak, bir nebze olsun yorulmadan koşup maratonu tamamladık. İstanbul Maratonu’nda topladığımız bağışlardanburs alan öğrencilerin her biriyle tek tek tanıştım, ellerini tutup gözlerindeki parıltıda Ali İsmail’i gördüm. Her biri aydınlık yüzlü, geleceğe umutla bakan gençler… Umudu büyütmek ve gerçeğe dönüştürmek, daha çok gence omuz vermek, aydınlık geleceğimiz olan daha nice öğrenciye burs imkanı sağlamak için Runatolia Maratonu’nda ALİKEV yararına koşan 48 koşucuyla birlikte yürüyerek kaynak yarattık. Sizlerin bağışlarınla daha çok genci kucaklayacak, daha çok genci okutacağımıza inanıyoruz. Bu amaçla başlattığımız bağış kampanyası, 26 Kasım’a kadar devam edecektir. Çağrımıza kulak verip, burs fonuna destek olan herkese şimdiden teşekkür ederim” dedi.

 

Haydi, düşlere güç vermek için tıklayın; gelecek olsun: 
https://ipk.adimadim.org/kampanya/CC18688

Bağışın alt ya da üst limiti yoktur. Dileyen 10, 50, dileyen 500, 1.000 TL, dileyen bir öğrencinin 1 yıllık burs bedeli olan 2.500 TL ile destek olabilir.

Bir cevap yazın