Her öğretmen bir fidan

Arsuz Orman İşletme Şefliği, Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Orman Genel Müdürlüğü’nce tüm yurt genelinde 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle başlatılan ‘Her Öğretmen İçin Bir Fidan Dikilmesi Projesi’ne destek verdi. Arsuzİlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de desteği ile Ayla Naci Uyar Anadolu Lisesibahçesinde düzenlenen törende toplam 861 öğretmenin adına fidanlar toprakla buluşturuldu.

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Orman İşletme Şefi Emine Sarı ve ekibi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı fidan dikim töreninde, Kaymakam Sarı ve eşi Orman Mühendisi Emine Sarı tarafından programa katılan tüm öğretmenlere karanfil hediye edildi.

Öğretmenler Günü’nde böyle anlamlı bir törenle fidan dikecek olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren ArsuzKaymakamı Musa Sarı, “Bir kandil, bir güneş gibi etrafını aydınlatan, bir anne bir baba şefkati ile çocuklarımızı ve geleceğimizi şekillendiren başta Arsuz İlçe Milli Eğitim ordusunun mensubu çalışma arkadaşı öğretmenlerimiz ile tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutlarım.  Ülkemizde akademik başarının artırılması, sosyal ve sportif faaliyetlerdeki başarının artırılmasında fedakarca görevlerini yerine getiren arkadaşlarımınız başarılarının devamı diler, Orman İşletme Şefliği ve ekibine, okul idaresine ve emeği geçen herkese bu programdan dolayı teşekkür ederim” dedi.

Daha sonra Orman İşletme Şefliği yetkililerince temsili fidan dikimi tanıtımı yapıldıktan sonra misafirlerle birlikte fidanların dikimi gerçekleştirildi

Bir cevap yazın