Samandağ’da ulaşım ağı kuvvetleniyor

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’in talimatları ile Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki yolların onarım ve yenileme işlerini üstlenirken aynı zamanda ilçeye yeni yollar açarak ulaşım ağını kuvvetlendiriyor.

Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, imara açılan alanlarda modern şehirleşmeye uygun yol çalışmalarını sürdürüyor.

Var olan yolların ıslahı ve yeni açılan birçok yol ile ilçenin ulaşım ağını güçlendiren Samandağ Belediyesi Fen İşleri ekipleri; Çiğdede Mahallesi’nde yol yapım ve dolgu çalışmalarına devam ediyor. Liman Mahallesi’nde (Mina)tarlalara giden yolda malzeme serme çalışması yapılıyor. Ayrıca Sutaşı Mahallesi Kızılay Sokak ve Hacı Veli Sokak’ta stabilize yol çalışması sürdürülürken aynı zamanda Deniz Mahallesi’nde yağmur suyu için boru döşeme çalışması yapılıyor.

Samandağ Belediyesi yetkilileri tarafından yapılan açıklamada; Ekiplerin yoğun mesailerle gerçekleştirdiği yol açma çalışmaları sonucunda ilçeye kazandırılan yeni ulaşım ağlarının en kısa zamanda hizmette olacağını belirten belediye yetkilileri, yeni yolların Samandağ’a hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

 

Bir cevap yazın