Kliniğinin açılışını kadınlarla yaptı

Deri ve Zührevi (Cildiye) Hastalıklar Uzmanı Doktor Canan Özkaya’nın sahibi olduğu Dermatoloji & Kozmetoloji Kliniği, yeni yerinde hizmet vermeye başladı. Medikal sağlık alanında, son teknolojik cihazlarla hizmet verecek olan tam donanımlı ve modern klinikte, kadınlara 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel kokteyl düzenleyen Canan Özkaya, kadınların sadece 8 Mart’ta değil, her günlerini özel hissetmelerini sağlamak amacıyla yeni iş yerinin açılışını Dünya Kadınlar Günü öncesi yaparak, daha da anlamlı kıldı.

Mithatpaşa Caddesi Mert Apartmanı No: 23/A adresindeki yeni yerinde İskenderunlu kadınlarla 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kokteylinde bir araya gelen Özkaya, amacının İskenderunlu kadınlarla keyifli zaman geçirmek ve tanışmak olduğunu söyledi.

Medikal sağlıktan cilt bakımına, lazer epilasyondan yüz gençleştirmeye, botokstan akne izi giderme ve leke tedavisine kadar birçok hastalığın tedavisini Dermotoloji ve Kozmetoloji Kliniği’nde son teknoloji ile gerçekleştirdiklerini söyleyen Uzman Doktor Özkaya, günümüz teknolojisini yakından takip ederek, İskenderunlu bayanların her türlü istek ve taleplerine cevap verebileceklerini dile getirdi.

Canlı müzik eşliğinde eğlenen kadınlara unutulmaz anlar yaşatan Deri ve Zührevi (Cildiye) Hastalıklar Uzmanı Doktor Canan Özkaya, her kadının güzel olduğunu ve bunu ortaya çıkarmak için doğru ellere ihtiyacı olduğunu da belirterek, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Bir cevap yazın