TBMM’den Hatay’a ziyaretçi akını

Bir dizi programa katılmak üzere Hatay’a gelen TBMM Başkan Vekili Ayşe Nur Bahçekapılı ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum ile beraberindeki heyet, Hatay Valisi Erdal Ata’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Valilik makamında gerçekleşen ziyarette, konuklarıyla bir süre sohbet eden Vali Erdal Ata, tarihte yaşamış 13 medeniyetin izlerini bünyesinde barındıran Hatay’da konuklarını ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Hatay’ın genel durumu hakkında bilgiler verdi.

TBMM Başkan Vekili Sayın Ayşe Nur Bahçekapılı ise misafirperverliğinden dolayı Vali Ata’ya teşekkür etti.  Zeytindalı Harekatı’nın ülkemizin güvenliğini sağlamak için uluslararası hukuktan kaynaklanan meşru hakları doğrultusunda başarıyla yürütüldüğünü dile getiren Bahçekapılı, Mehmetçiğin başarısı için duacı olduklarını ve orada bulunan mağdur kişilerin de haklarını korumak maksadıyla TSK’nın Harekatı sürdürdüğünü ifade etti.

TBMM Meclis Başkan Vekili  Ayşe Nur Bahçekapılı ve beraberindeki heyet, daha sonra Reyhanlı İlçe Jandarma Komutanlığı ile Polis Özel Harekat Merkezi’ni ziyaret etti.

Bir cevap yazın