Şerif Tosyalı başarılı adımlar atıyor

Tosyalı Holding İcra Kurulu Üyesi ve DEİK Japonya İş Konseyi Başkanı Şerif Tosyalı, Türk-Japon ilişkilerinin gelişmesi için Japonya’da önemli görüşmeler yaptı. Tokyo Büyükelçisi Murat Mercan ile Japonya Dışişleri Bakanlığı’nın Ortadoğu ve Afrika Ülkelerinden Sorumlu Özel Temsilcisi Büyükelçi Oka Hiroshi’nin ardından, Japonya Müsiad Ülke Başkanı Münir Güzel’i Müsiad’ın Tokyo ofisinde ziyaret eden genç ve başarılı işadamı, iki ülke arasında dostluk köprüsü kurmanın yanısıra, Japonya ile ticari, sosyal ve turizm ilişkilerinin geliştirilmesi için istişarede bulundu.

Türkiye’nin çelik boru üreticisi Tosyalı Holding ile Japonya’nın çelik üreticisi Toyo Kohan ile yapılan işbirliğiyle kazandırılan Tosyalı TOYO Çelik A.Ş.’den örnek vererek, iki ülkedeki mevcut potansiyelin birleştirilmesinden güzel sonuçlar elde edileceğini söyleyen Şerif Tosyalı, görüşmelerin istihdama katkı sunmak ve yatırımların önünü açmak oldukça verimli geçtiğini ifade etti.

Tosyalı Holding İcra Kurulu Üyesi ve DEİK Japonya İş Konseyi Başkanı Şerif Tosyalı, ayrıca Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi Başkan Vekilliği ve Karadağ Cumhuriyeti Adana-Mersin-Hatay Fahri Konsolosluğu görevlerini de başarıyla sürdürüyor.

Bir cevap yazın