İSDEMİR çalışanları ‘Çelik’ kadar güçlü!

Türkiye’nin aynı anda uzun ile yassı çelik üretebilen tek ve en büyük entegre tesisi İsdemir’de toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin anlaşmayla sonuçlanması çalışanları sevindirdi.

İsdemir ve Özçelik-İş Sendikası arasında yapılan ve  8. oturumda bağıtlanan İsdemir 27. Dönem Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri İsdemir’de saat ücretli 3000 çalışanı kapsadı.

Tüm dünyanın Covid-19 salgını nedeniyle zorlu günler yaşadığı bu süreçte, en önemli varlığı olarak gördüğü çalışanlarını korumaya ve iş barışını sağlamaya devam ettiğini bir kez daha gösteren isdemir,  çalışanlarından aldığı güçle Türkiye için değer üretmeye devam edeceğini ifade etti.

Aralık 2020’de başlanan ve 24 Mayıs 2021 tarihinde Ankara’da imzalanan toplantıya İsdemir’i temsilen OYAK Genel Müdürü ve İsdemir Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Savaş Erdem, OYAK İnsan Kaynakları Grup Başkanı Haluk Gümüşderelioğlu, İsdemir Yönetim Kurulu Üyesi Güliz Kaya ve İsdemir Genel Müdürü Mesut Keyfli katılırken, Özçelik-İş Sendikasını temsilen Genel Başkan Yunus Değirmenci, Başkan Yardımcıları Bayram Altun, Recep Akyel, Ferhan Öner, Genel Sekreter Hicret Bozoklu, İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör ve Şube Yöneticileri katıldı.

Bir cevap yazın