İskenderun’da pazar yerleri her ‘Yönden’ denetlendi

İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı ‘Pazar Yerleri Genelgesi’ doğrultusunda bugün İskenderun’da 12 ayrı farklı mahallede kurulan ve sadece yaş sebze ve meyve ile fide satışı yapan Pazar yerlerine İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü ile zabıta ekipleri yoğun denetimler gerçekleştirdi.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ile İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın da bizzat denetimlere katıldığı ve alınan tedbirleri denetlediği Pazar yerlerine vatandaşlar polis gözetiminde 10’ar kişilik gruplar halinde alındı. Pazar girişlerinde kalabalık olmaması için çaba sarf eden polisler ile Kaymakam Yönden ve Başkan Tosyalı, yaşanılan pandemi sürecinde vatandaşların aynı hassasiyeti gösterip, ‘Maske-Mesafe-ve Hijyen’ kurallarına uymalarını istedi.

İskenderun Dumlupınar Mahallesi’nde Atatürk Ortaokulu yan tarafından açılan Pazar yeri dahil açılan tüm Pazar yerlerinde giriş ve çıkışları kontrol altına alan İskenderun emniyet mensupları denetimleri arttırarak ‘Maske-Mesafe ve Hijyen’ kuralları gereği vatandaşlara uyarılarda bulunup pazara girişleri sırayla gerçekleştirdi.

Bir cevap yazın