Minik bir yüreğe dokundular

İskenderun Gençlik Merkezi Gönüllü Gençleri, beyninde tümör tespit edilince evinde özel eğitim almaya başlayan 3. sınıf öğrencisi Said Yetim’e daha önce öğrenim gördüğü Denizciler Mustafa Kemal İlköğretim Okulu’nda sürpriz doğum günü partisi düzenledi.

Rahatsızlığı sebebiyle evinde eğitim ve öğretim gören ilkokul 3. Sınıf Öğrencisi M. Said Yetim’e sınıf arkadaşları ile birlikte unutamayacağı bir sürpriz yapan gençler, arkadaşlarıyla buluştuğunda mutluluğu yüzünden okunan Said ile birlikte üzerinde en çok sevdiği çizgi film kahramanın olduğu yaş pastayı da birlikte kesti.


Yaklaşık 2 ay önce sosyal medyada gördükleri bir paylaşım üzerine bu organizasyonu gerçekleştirmeye karar verdiklerini ifade eden İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin; “İskenderun Gençlik Merkezi olarak, personellerimiz ve gönüllü gençlerimizle birlikte bir ay boyunca Said’in öğretmeni ve sınıf arkadaşları ile ilgili araştırma yaptık ve bu araştırmaların hiç birisini kimseye fark ettirmemeye çalıştık. Çünkü gerçek bir sürpriz olmalıydı, gülüşlerini ve mutluluklarını yüreğimizde hissetmeliydik. Aynen istediğimiz gibi oldu da. Bunun için öncelikle Said’in abisinden yardım aldık. Onun okula gelebilmesini sağladık. Ders zili çaldıktan sonra gençler ve Said ellerinde çiçekler ve balonlar ile birlikte sınıftan içeriye girdi.

Çiçeğini öğretmenine takdim ettikten sonra sınıf arkadaşları ile birlikte Said’in en sevdiği çizgi kahramanın üstünde bulunduğu yaş pastayı kestik. Ardından Gençlik Merkezi üyemiz Kübra’nın canlı müzik dinletisi ile çocuklarımız gönüllerince eğlendi. Gençlik Liderleri tarafından Sait’in ve sınıf arkadaşlarının yüzleri boyanarak çeşitli oyunlar oynadık ve yarışmalar yaptık. Said’in ve arkadaşlarının mutluluğu görülmeye değerdi. Çocuk gülerse dünya güler. Bizler de çocuklarımızı güldürmeye ve mutlu etmeye çalıştık” dedi.

Bir cevap yazın