ALİKEV’in ‘Dilek’i tuttu!

Bu yıl 42’ncisi düzenlenen N Kolay İstanbul Maratonu’nda, eşi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte koşan Dilek İmamoğlu, Emel Anne’nin çağrısına kulak vererek öğrencilere burs için ALİKEV’e bağışta bulundu.

İmamoğlu, hem düşleri tamamlamak, hem de öğrencilere burs desteği sağlamak amacıyla ALİKEV’e destek olurken, İstanbul Maratonu’nun aynı zamanda sivil toplumla dayanışmanın da güzel bir örneği olduğunu ifade etti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu, 41’incisi düzenlenen İstanbul Maratonu’nda, Gezi Parkı eylemleri sırasında öldürülen Ali İsmail Korkmaz’ın annesi Emel Korkmaz ile birlikte koşmuştu.

İyilik peşinde koşan bütün gönüllülere ve destekçilere teşekkür eden Dilek İmamoğlu, “Sporun birleştirici gücü, dünyada iki kıtayı birleştiren tek maraton olan İstanbul Maratonu ile bence çok daha anlamlı ve değerli. Pandemi önlemleri eşliğinde bu yıl 42. kez düzenlenen N Kolay İstanbul Maratonu’nun, pandemiyle olan mücadelemizde moral kaynağı olmasını diliyorum. İstanbul Maratonu aynı zamanda sivil toplumla dayanışmanın güzel bir örneği. Bütün gönüllülere ve destekçilere teşekkürler. Ben de bu yıl Emel Anne’nin çağrısına kulak vererek öğrencilere burs için AKLİKEV’e bağış yaptım. N Kolay 42. İstanbul Maratonu’na katılan ve bizlere bu heyecanı yaşatan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Ali İsmail Korkmaz’ın annesi Emel Korkmaz da özgür bir dünya, özgür bir gençlik yaratma heyecanlarına ortak olan Dilek İmamoğlu’na umut dolu desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Bir cevap yazın