İstanbul Maratonu Antakya’ya uzandı!

Her yıl binlerce insanın iyilik için koştuğu İstanbul Maratonu’nda, Gezi Parkı eylemlerinde yaşamını yitiren Ali İsmail Korkmaz’ın ailesi, 250 öğrenci için burs parası topladı. Bu yıl 42’incisi düzenlenen maratonda oğlu Ali İsmail Korkmaz’ın yarım kalan düşlerini tamamlamak için adım atan anne Emel Korkmaz, pandemi dolayısıyla koşuya Antakya’dan online olarak katıldı.

Ali İsmail Korkmaz Burs Fonu için başlattıkları AdımlarımızHerYerde kampanyası kapsamında şu ana kadar 99,8 bin TL bağış toplandığını açıklayan Emel Korkmaz, adımlarını gençler okuyabilsin, Ali İsmail’in düşleri yaşasın diye atan herkese teşekkür ederek, kampanyaya bağışların http://alikev.org/emelanne #AdımlarımızHerYerde internet adresi üzerinden 30 kasıma kadar devam edeceğini ifade etti.

Emel Korkmaz, bu yıl diğerlerinden farklı olarak pandeminin herkesin hayatını etkilediğini belirterek, “ Bu yıl pandemiden dolayı İstanbul’a gidemedik, Hatay’dan koşuyoruz. Seneye inşallah bunu telafi ederiz. Yanımızda olan herkese teşekkür ederim. İyi ki bizimlesiniz” dedi.

Bir cevap yazın