Tosyalı, yurtdışında da en büyük

Tosyalı Holding’in yurtdışındaki iki önemli yatırımı Capital Dergisi tarafından hazırlanan “Yurtdışında Kurulu En Büyük Türk Şirketleri” listesinde yeraldı. Ülkemizde üretim, ihracat ve istihdama katkı sağlarken, Türk bayrağını 3 farklı kıtada gururla dalgalandıran Tosyalı Holding’in demir çelik sektörünün Cezayir’deki en büyük yatırımı Tosyalı Algerie listede ilk 5’e girmeyi başardı.

Yurtdışında Kurulu En Büyük Türk Şirketleri listesinde Tosyalı Holding’in grup şirketlerinden, Cezayir’in en büyük sanayi yatırımı Tosyalı Algerie 4’üncü olurken,  Karadağ’daki yatırımı Tosçelik Niksic ise listede 46’ıncı sırada yer aldı.

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, üretim ve istihdamın yanısıra ülkelerin ikili ilişkilerinin gelişmesine katkı sağlamaya ve Cezayir’le kalmayıp Afrika’nın birçok ülkesinde çeliği üretirken madenden en uç ürüne giden süreçte var olabilme adına yatırımlarına ara vermeden devam edeceklerini vurgularken, bu başarıda emeği geçen Tosyalı Ailesi’nin tüm emekçilerine teşekkür etti.

Bir cevap yazın