Bayram için Kovid-19 tedbirleri masada!

Hatay İl Hıfzıssıhha Kurulu Kurban Bayramı dolayısıyla koronavirüs tedbirlerini görüşmek üzere Hatay Valisi Rahmi Doğan başkanlığında toplandı.

Valilik Tayfur Sökmen Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya Vali Doğan’ın yanı sıra, Vali Yardımcısı Nursal Çakıroğlu, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Vekili Adnan Özkaya, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Ufuk Bigen, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Sahil Güvenlik Grup Komutanı  Bnb. Oğuz Emre Çiçek, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Mehmet Özdoğan, Roportörler Osman Nuri Parlak ve Arafat Karagöz katıldı.

Toplantıda Vali Doğan, tüm dünyada etkisi görülen Covid-19 salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetebilmek adına, içerisinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayat döneminde, salgınla mücadelenin genel prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının önemine değinip, bu çerçevede, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle, ilimizde alınacak tedbirleri görüşmek üzere İl Hıfzıssıhha Kurulu üyelerinin iştiraki ile alınacak önlemleri değerlendirdi.

Vali Rahmi Doğan, daha sonra Kurban Bayramında uygulayacak koronavirüs salgını önlemleri, asayiş, trafik ve güvenlik tedbirleriyle ilgili İlçe Kaymakamları ile video konferans yöntemiyle toplantı yaptı.

Bir cevap yazın