Çeyrek finallerin fırtınaları övgüyü hakkediyor

EuroCup Kadınlar’da haftanın  En İyi Performans Serisi’nde Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı sporcusu Katsiaryna Snytsina zirvede yer aldı.

www.Fiba.basketball’da açıklanan en iyiler 5 listesinde Katsiaryna Snytsina ile birlikte HBB’den en iyi performansta Courtney Paris de yer alırken, her iki sporcu için de övgüyle bahsedildi. EuroCup’ta çeyrek finale yükselen Hatay’ın Meleklerinin KSC Szekszard’ı 98-65 yendiği maçta, Katsiaryna Snytsina, Courtney Paris ve Hind Ben Abdelkader’in başarısı Alman spor adamları tarafından da ‘Çeyrek finallerin fırtınaları” olarak değerlendirildi.

EuroCup Kadınlar çeyrek final yükselme maçında Hatay’ın meleklerinin performansları için şu ifadeler kullanıldı: ‘Hatay Büyükşehir Belediyesi için iyi bir hafta oldu, çünkü Türk tarafı Çeyrek Finallerine hâkim bir şekilde tamamladı ve yıldızlarından ikisi En İyi Performans serisine sahip oldu. Hatay’ın, KSC Szekszard’ı 98-65 yenmek için 24 sayı, 6 asist, 5 rebound, 3 top çalma, 2 blok üreten Katsiaryna Snytsina maçta durdurulamadı. Snytsina ve Paris, Hatay’ın Çeyrek Finallerinin Fırtınası olarak en iyi oyuncular olmayı başardı. Courtney Paris, 33 puanlık verimlilik sıralamasında ve haftanın ekibinde yer kazandı. Snytsina’nın takım arkadaşı Paris, 20 sayıdan az bir süre içerisinde 18 sayılık, 10 reboundlu, 5 asistli statik bir hat oluşturarak 30 sayılık bir performansla takımının Avrupa yolculuğuna tutunmasına katkı sundu. Yarışmanın en heyecan verici oyuncularından biri Hind Ben Abdelkader de takımına KSC Szekszard’ı 98-65’lik skor fırtınasına yardım etti.”

Bir cevap yazın