Kahraman olmak kanımızda var!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, personeli ile birlikte Türk Silahlı Kuvvetleri’nin düzenlediği Barış Pınarı Harekâtı’nda ihtiyaç duyulması halinde kullanılmak üzere Türk Kızılay’a kan bağışında bulundu.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları(HATMEK) Salonu’nda “Kan Ver Kahraman Ol, Bu Güce Sen de Destek Ol” sloganı altında başlatılan kampanyaya Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Nihat Tazearslan, Daire Başkanları, şube müdürleri ve personel ordu için kan bağışladı.

 “Kanımızla Ordumuzun Yanındayız”

Sınır ötesi operasyon gerçekleştiren ordumuza destek olmak için kan bağışında bulunduklarını ifade eden Başkan Lütfü Savaş, “İnşallah hiçbir zaman ordumuza ve hiçbir vatandaşımıza kan ihtiyacı olmaz, ama insanların ne zaman kana ihtiyacı olacağını bilemeyiz. Bu nedenle bu iş için profesyonelce görev yapan, yıllardır Türkiye’mizin ve sınır ötesinde birçok ülkenin ihtiyacı olduğu zaman kan stoklarıyla onlara destek veren Kızılay’ımıza destek vermek istedik. Tüm personelimiz ile ordumuzun yanındayız. Allah, ordumuzu muzaffer eylesin, ve zafer onların olsun” dedi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve bünyesi altında olan HATSU’nun bütün personellerinin Kızılay’a kan bağışında bulunduğunu aktaran Başkan Savaş, “İstediğimiz; herkesin sağlıklı olması ve kimsenin kana ihtiyaç duyacak durumda olmamasıdır” derken, yapılan anlamlı kampanyadan ötürü Türk Kızılay’ına ve kan bağışında bulunan herkese teşekkür etti.

Bir cevap yazın