10 kadın girişimci liderin biri Hatay’dan!

My Office Mobilya Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hataylı Fatma Önal Önlen, EY (Ernst & Young Global) Türkiye Girişimci Kadın Liderler programına katılmaya hak kazanan 10 kadın girişimci arasına girmeyi başardı.  Alanında lider olmak isteyen kadın girişimciler için tasarlanan programa 8 bine yakın başvuru yapıldı.

EY Türkiye Girişimci Kadın Liderler Programı’nın 2019 sınıfında yer alacak 10 kadın girişimciyi seçmek  üzere programın bu seneki jüri üyeleri arasında KAGİDER Başkanı Emine Erdem, Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Konukoğlu ve Bozlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Bozluolçay da yeraldı. Global dünyada gelecek vaadeden kadın liderlerin seçildiği program 8\ 9-10 Ekim’de düzenlenecek Oryantasyon Konferansı ile başlayacak.

İşlerini büyütme hedefi, tutkusu ve yüksek potansiyeli olan kadın girişimcilere ulaşarak onların hedeflerini gerçekleştirmelerine yardım edecek etkili bir program olan EY Türkiye Girişimci Kadın Liderler Programı’na katılmaya hak kazanan 1986 Antakya doğumlu olan Önlen, çok genç yaşına rağmen MY OFFİCE marka adıyla çalışma ve yaşam alanları için özel tasarım mobilya üretmenin yanısıra, sektöre getirdiği yeniliklerle dikkat çekti.

Bir cevap yazın