Tosyalı, Cumhurbaşkanına gönül belediyeciliğini anlattı

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Ak Parti tarafından Kızılcahamam’da düzenlenen 28’inci İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a gönül belediyeciliği ve İskenderun hakkında bilgiler veren Başkan Tosyalı, “Gönül Belediyeciliği ile Hatay heyeti olarak değerli halkımızın hizmetindeyiz. Hep birlikteyiz, güçlüyüz” mesajı verdi.

Ak Parti Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel, Hacı Bayram Türkoğlu, Hatay İl Başkanı Mehmet Ali Yanmaz ve Hatay’daki Ak Partili belediye başkanlarının yanı sıra kampa AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleri, kadın ve gençlik kolları MYK üyeleri, il kadın ve gençlik kolları başkanları, büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanları, büyükşehir belediye meclis başkanvekilleri, il genel meclis başkanları ile kabine üyeleri katıldı.

Tosyalı, 3 gün sürecek kampla ilgili şu bilgileri verdi: “Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen 28’inci İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na katılmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Ülke gündemine dair önemli açıklamalarda bulunmanın yanı sıra, 31 Mart analizi de yapılan toplantımızda ayrıca Yerel Yönetimler Başkanlığı ile Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı, İçişleri Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı; ve genel başkan yardımcılarımız çeşitli sunumlar yapacak. Bizler de Hatay İl Başkanımız kadın ve gençlik kolları, il başkanımız ve ilçe belediye başkanı arkadaşlarımız ile birlikte toplantıdayız. Düzenlenen toplantımızın ülkemiz ve bölgemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

Bir cevap yazın