Tuğgeneral, İskenderun Belediyesi’ndeydi

39.Mekanize Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Alparslan Kılınç, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e iade-i ziyarette bulundu.

Gerçekleştirilen ziyarette Başkan Seyfi Dingil’e İskenderun için yapılan tüm çalışmalardan ötürü teşekkür eden Garnizon Komutanı Alparslan Kılınç, “Halkımızın huzur ve güvenliği bizler için çok önemlidir. Bu anlamda bizler gece gündüz demeden görevimizin başındayız. Ülkemiz, milletimiz ve bayrağımız için canla başla her türlü fedakârlığa hazırız” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise, “Hepimizin amacı ülkemize, milletimize hizmet etmektir. İskenderun her anlamda gelişmekte olan bir şehirdir. Sizler de vatandaşlarımızın huzur güvenlik noktasında cansiperane görev yapıyorsunuz. Allah vatanı için milleti için görev yapan tüm Mehmetçiklerimizi korusun” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından ziyaret sonunda İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil günün anısına Garnizon ve 39.Mekanize Piyade Tugayı Komutanı Tuğgeneral Alparslan Kılınç’a anı plaket takdiminde bulundu.

Bir cevap yazın