Kaymakam Yönden’in eğitim hassasiyeti

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü ile Hatay Valiliği tarafından verilen talimatlar doğrultusunda uygulanmakta olan ‘Halk ile Buluşma ve Eğitim İstişare Toplantısı’ İskenderun’da bu kez İmam Hatip Anadolu Lisesi ev sahipliğinde düzenlendi.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden başkanlığında düzenlenen toplantıya; İskenderun Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Yanmaz ile civardaki okulların idarecileri, okul aile birliği başkanları ve mahalle muhtarları katıldı.

Gerçekleştirilen toplantı ilk olarak İskenderun Kız İmam Hatip Anadolu Lisesi Müdürü Kadiriye Yırtıcı tarafından, okulun genel durumu ve eğitim hizmeti hakkında bilgiler vermesi ile başladı.

Yapılan sunumun ardından civarda bulunan anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki devlet okullarının idarecileri tarafından da okulların genel durumları Kaymakam Yönden’e aktarıldı. Kaymakam İskender Yönden, okulların sorun ve ihtiyaçları başta olmak üzere, başarı ortalamaları, öğretmen-öğrenci-veli arasındaki iletişim durumu, dersliklerin ve araç-gereçlerin durumu, ek kurs hizmetleri ve okul aile birliği faaliyetleri hakkında da idarecilerle fikir alışverişinde bulundu.

Bir cevap yazın