Belediyenin aynasından kutlama yansımaları

İskenderun Belediyesi’nde bağlı zabıta ekipleri, Zabıta Teşkilatı’nın 192. Kuruluş yıldönümü ve Zabıta Haftası dolayısıyla Atatürk Anıt Alanı’na çelenk sundu.  Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları anısına bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşının okunmasının ardından günün anlam ve önemine binaen kısa bir konuşma yapan İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürü Bekir Aksoy, zabıtanın belediyenin aynası olduğunu söyledi.

Yaptıkları uygulama ve denetimlerle vatandaşlara güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı oluşturmanın gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Bekir Aksoy, “Halkın esenlik, sağlık ve huzuru için görev yapıyoruz. Bu yıl ‘Zabıta Teşkilatımızın Kuruluşunun 192. Yılı’nı kutlamaktayız. Şehir içindeki düzenlemeleri, esnaf kontrollerimizi, bize düşen görevimizi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Zabıta Haftamız kutlu olsun” dedi.

Atatürk Anıt Alanı’nda başlayan Zabıta Haftası kutlama törenleri daha sonra zabıta ekiplerinin araç konvoyu yaparak, şehir turu atması ve ekiplerin İskenderun Kaymakam Vekili Dr. Polat Kara ziyaretiyle devam etti.

 

Kaymakam Kara’ya ziyaret

İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürü Bekir Aksoy öncülüğünde İskenderun Kaymakam Vekili Dr. Polat Kara ve İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret eden zabıta ekipleri, günün anısına şanlı Türk Bayrağı ile birlikte çiçek takdim etti.

İskenderun Halkının refah ve mutluluğu için 7 gün 24 saat esasına göre görev yaptıklarını söyleyen Zabıta Müdürü Bekir Aksoy, “Yapmış olduğumuz denetimlerde halkın huzurunu ve sağlığını ön planda tutuyoruz. Sizin verdiğiniz desteği her zaman arkamızda hissediyoruz. Bu nedenle müdürlüğümüz adına sizlere teşekkür ediyorum” konuştu.

Yapılan ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getiren İskenderun Kaymakam Vekili Dr. Polat Kara da İskenderun Belediyesi Zabıta Teşkilatı başta olmak üzere vatandaşların huzur ve sağlığı için fedakârca görev yapan tüm zabıta personelinin ‘Zabıta Haftasını’ kutlayarak, tüm ekiplere görevlerinde başarılar diledi.

Zabıta sayısı artacak

Zabıta Haftası’nın 192’nci Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla belediye hizmet binasında düzenlenen kutlama törenine de katılan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise, Zabıta Müdürü Bekir Aksoy şahsında tüm personelin Zabıta Haftası’nı kutlarken, ekibin büyük bir azimle ve gayretle çalıştığını ifade etti.

Zabıta personelinin kısıtlı sayıya rağmen gece gündüz demeden fedakârca görev yaptığını kaydeden Başkan Seyfi Dingil, “Tüm personelimi yürekten kutluyorum. 30 kişi ile huzuru sağlamak için, esnafların sıkıntılarını çözmek için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyorlar. İnşallah önümüzdeki zaman diliminde çalışma şartlarında gerekli düzenlemeler yapıp ve sayıyı da artırarak Zabıta Müdürlüğümüze her zaman destek olacağız” diye konuştu.

 

 

Bir cevap yazın