Bu yıl diğer yıllardan daha farklı

Hatay İş Adamları ve Bürokratları Derneği(HATİAB) tarafından bu yıl 26 – 30 Eylül 2018 tarihleri arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB) Maltepe Etkinlik alanında düzenlenecek olan ‘Hatay Tanıtım Günleri’ etkinliği için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

Hatay’ın tarihi, kültürel, turizm, sanayi, tarım ve gastronomi zenginliklerinin İstanbul’da yedinci kez görücüye çıkacağı ‘Hatay Tanıtım Günleri’’ne bu yıl Hataylı esnafların dışında başka illerden de esnaflar katılacak.

HATİAB Başkanı İbrahim Güder, tanıtım günlerinde bu yıl geçmiş yıllardan farklı olarak Hatay’ın gastronomi zenginliğinin yanısıra sanayi, turizm, ayakkabı ve mobilya sektörlerinin de yer alacağını belirterek, Hatay’ı tüm zenginlikleriyle tanıtmaya devam edeceklerini söyledi.

‘Hatay Tanıtım Günleri’nin aynı zamanda ‘Hatay İkinci İstanbul Olmalıdır’ söylemimizin de alt yapısını hazırlayacağını söyleyen İbrahim Güder, “Tanıtım günlerindeki temel amacımız; Hatay’ın sahip olduğu değerlerin farkındalığını sağlamak, Hatay ekonomisini büyüterek istihdamı arttırıp işsizliği azaltmak ve ‘Neden Hatay’ı görmeliyiz? ve Neden Hatay’a yatırım yapmalıyız?’ gibi soruların cevaplarını tüm dünyaya duyurmaktır” dedi.

Başkan İbrahim Güder, ‘Hatay Tanıtım Günleri’ne olan ilgi ve güvenden dolayı başta Hatay Valisi Erdal Ata olmak üzere İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne, Hatay Ticaret Odaları, Esnaf Odaları, Belediyeler, STK’lar, OSB Yönetimleri ve tüm Hatay esnafına da teşekkür etti.

 

Bir cevap yazın