İSDEMİR, 2 ayrı fuarda ilgi odağı oldu

İsdemir, Eylül ayı içerisinde demir çelik sektörünün nabzını tutan 2 büyük fuara katıldı. Çelik üretimi, madencilik, mühendislik ve proje yönetimi alanlarında faaliyet gösteren OYAK Maden Metalürji Şirketleri’nden İsdemir ve Erdemir’in Metal Expo ve Ankiros Coiltech fuarlarına ek olarak Erdemir Mühendislik ve Erdemir Romanya Coiltech Fuarı’na da katıldı. OYAK Maden Metalürji Şirketleri’nin 3 fuardaki stantları da oldukça yoğun ilgi gördü.

11-14 Eylül 2024 tarihleri arasında düzenlen demir-çelik sektörünün önde gelen buluşmalarından Metal Expo Fuarı’na ilk kez katılan İsdemir ve Erdemir, mevcut müşterilerinin yanı sıra yurt içi ve yurt dışından etkinliğe katılan potansiyel müşterileriyle bir araya geldi. İki dev sanayi kuruluşu, İstanbul Fuar Merkezi’ndeki stantlarında ürün ve hizmetlerini sergilerken, sektörlerinin önde gelen temsilcilerini ağırladı.

OYAK Maden Metalürji Şirketleri, 18-19 Eylül 2024 tarihleri arasında İtalya’nın Pordenone kentinde düzenlenen Coiltech Fuarı’na bu yıl ilk kez Erdemir Mühendislik ve Erdemir Romanya olmak üzere iki ayrı stant ile katıldı. Bobin sarma endüstrisinin önde gelen etkinliklerinden Coiltech Fuarı’nda; elektrik motorları, transformatörler ve jeneratörlerin tasarımı, üretim / bakım alanındaki yenilikçi malzemeler ve son teknoloji makineler sergilendi.

19-21 Eylül 2024 tarihleri arasında kapılarını açan metalürji sektörünün önde gelen buluşmalarından Ankiros Fuarı’na katılan Erdemir, İsdemir ve Erdemir Mühendislik, dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilere ürün ve hizmetlerini tanıttı. Düzenlendiği ilk günden itibaren Erdemir ve İsdemir’in de destekçileri arasında yer aldığı etkinliğe Erdemir Mühendislik ikinci kez katıldı. İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen Ankiros Fuarı, iki yılda bir organize ediliyor.