‘Ramazan’ı bu hilal altında paylaşalım’

Türk Kızılayı İskenderun Şube Başkanı Ümit Günay, düzenlediği basın toplantısında Türk Kızılayı’nın Ramazan Ayı kampanyası ve yardım faaliyetlerini açıkladı.

Kızılay’ın sadece afet dönemlerinde değil hayatın her anında ihtiyaç sahiplerinin yanında olduğunu söyleyen Günay, bu yıl da Ramazan Ayı dolayısıyla “Ramazan’ı bu hilal altında paylaşalım” sloganıyla başlattıkları kampanya sayesinde milyonları sevindireceklerini söyledi.

Türk Kızılayı’nın onbir ayın sultanı Ramazan’da da yoksulları yalnız bırakmamak için seferber olduğu söyleyen İskenderun Şube Başkanı Günay, “Türk Kızılay’ı olarak ilçemizde ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmaya gayret edeceğiz. Tespit edilen yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlara kurumumuzun aş evinde yapılan yemekleri sıcak sıcak evlerine ulaştıracağız. Ramazan ayı içerisinde ilçede 7 noktada, bin kişilik iftar çadırları kuracağız. Buradaki amacımız birlik ve beraberliğin sağlanmasıdır. Ayrıca yine Sahil Kızılay Kan Evi Ramazan’da da  hizmet vermeye ve kan bağışı toplamaya devam edecektir. Unutulmasın ki, kan her zaman ihtiyaçtır” diye konuştu.

Bir cevap yazın