Arsuz Kaymakamı’nın bu aşı çok bereketli!

Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle Arsuz Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Mevlid-i Nebi Aşı ikramı birlik beraberliği, manevi duygularla pekiştirdi. Arsuz Kaymakamlığı Bodrum- Arsuz Kardeşlik Geçici Konaklama Merkezi’nde Hazreti Muhammed’in dünyaya teşrifi dolayısıyla kutlanan Mevlit Kandili etkinliğine dini kanaat önderlerinin katılımıyla oluşan manevi ortamda deprem şehitleri için dualar edilirken, depremzelerin acılı yüreklerini de bir nebze olsun sarıp sarmaladı.

Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar’ın ev sahipliğinde, İlçe Müftüsü Mehmet Sain, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Gün, İlçe Jandarma komutanı İbrahim Dündar ile bölgenin kanaat önderlerinin katıldığı etkinlikte konteyner kentte bulunan depremzede vatandaşlara yemek ikramında bulunuldu.

Tüm vatandaşların Mevlid Kandilini kutlayan Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, kaymakamlık tarafından Mevlid Kandili gecesi münasebetiyle EXPO Arsuz alanında konuşlanan konteyner kentindeki vatandaşlara bu özel günde ikramlarda bulunmak istediklerini kaydetti.

280 adet konteynerin bulunduğu kentte yaklaşık 700 kişinin yaşadığını, depremin olumsuz etkilerinden kurtulmak amacıyla güvenlik ve komşuluk ilişkilerinin de olduğu çok güzel bir ortam oluşturduklarını anlatan Kaymakam Gökpınar, “Allah bir daha, bu topraklara böyle acılar yaşatmasın” dedi.

Peygamberimiz Hz. Muhammed’in dünyayı teşrifinin yıl dönümü dolayısıyla ilçede kurulan sofranın bereketi yansıtmasını, gönülleri birleştirip, dayanışma ve kaynaşmayı arttırmasına vesile olmasını istediğini anlatan Kaymakam Gökpınar, vatandaşların tek tek Mevlid Kandilini kutladı.

Arsuz İlçe Müftüsü Mehmet Sain’in, asrın felaketi olarak adlandırılan 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerde vefat eden vatandaşlara dua etmesi sonrasında yemek ikramı yapıldı.