Potanın kralları yeni başarılara hazır!

2023-2024 sezonunda Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Liginde temsil edecek olan Tosyalı İskenderun Engelliler Spor Kulübü, yeni sezon açılışını şampiyonluk parolasıyla gerçekleştirdi.

Kulüp binasında gerçekleşen açılış kokteylinde sporcular, teknik heyet ve Kulüp Başkanı Suat Atasever’i İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Ali Özyurt, Tosyalı Holding Protokol ve Halkla İlişkiler Müdürü Çetin Mutluay, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar, oda başkanları ve bazı iş adamları da yalnız bırakmadı.

Süper Ligde İskenderun’u temsil eden takıma özellikle iç saha maçlarında taraftar desteği için çağrı yapan Kulüp Başkanı Suat Atasever, “Milli takımımızın başarılı hocası Mahmut Kemal Okur’u renklerimize bağlayarak gücümüze güç kattık. İyi bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Elde edeceğimiz başarıya hepimiz ortak olacağız. Bölgemizde bulunan tüm kesimlerden destek bekliyoruz” derken, kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise gerek belediye, gerek Tosyalı Ailesi olarak takımı desteklemeye devam edeceklerini belirterek,  sporculardan geçmiş yıllarda olduğu gibi başarılarını devam etmelerini istedi.

İGC Başkanı Diyap Atar da, yeni sezonda sporculara başarılar dileyerek, “İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu olarak, Tosyalı İskenderun Engelliler Spor kulübümüzün her zaman yanındayız ve desteğimizi de sürdüreceğiz” dedi.

Kokteylde sporcularla sohbet eden protokol, daha önceki sezonlarda göstermiş oldukları üstün gayret ve başarıdan ötürü sporcuları kutlayarak, yeni sezonda başarılar diledi.

Engelliler Spor Kulübü, sezonun ilk maçında  29 Eylül Cuma günü saat 19.00’da Manisa deplasmanında Bahçeşehir Koleji ile karşı karşıya gelecek.