Arsuz’u ‘Mutlu’ eden başkan!

Arsuz’da 1992 yılında kurulan, Arsuzlular Kültür ve Turizm Derneği’nin (AKDER) bugün yapılan Genel Kurulunda Mutlu Küçükyıldız başkanlığında yeni yönetim göreve seçildi. Kurucu Başkanlığını Dr. Muti Uyar’ın yaptığı dernekte, Arsuz’un gelişimi için çalışmalar yapılırken, ihtiyaç sahibi öğrencilere de burs veriliyor.

Kuruluşundan bu yana başarılı projelerle Arsuzlular’ın takdirini kazanan AKDER’in yeni Başkanı Mutlu Küçükyıldız olurken; Hikmet Canımoğlu, Şekip Satar, Cevat Aydemir, Sinan Satmaz, Mehmet Ali Kaya ve Nihat Duman yönetim kurulu üyeliklerine seçildi.

Seçim sonrası bir açıklama yapan Başkan Mutlu Küçükyıldız, Arsuz’un hak ettiği değerleri kazanması yönünde çok önemli projelere imza atacaklarının sözünü verirken, daha fazla öğrenciye burs vermek için de çaba sarfedeceklerini söyledi.

Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarıyla birlikte Arsuz’un aydınlık yarınlarına imza atmaya devam edeceklerini özellikle vurgulayan Küçükyıldız, “Arsuzlu olarak, Arsuz’un her konuda en iyi yerlere gelmesi yönünde çalışacağımıza inancımız tam. Geçmiş dönemde görev yapan tüm arkadaşlarımıza da şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Yaşanan deprem felaketi nedeniyle çok zor günler geçirdiklerini de ifade eden Başkan Mutlu Küçükyıldız, “Öncelikle, hayatını kaybeden hemşerilerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Depremin yaralarını iyileştirmek için kamu kurumlarımız, vakıf ve sivil toplum kuruluşlarımızla işbirliğine hiç vakit kaybetmeden gireceğiz. Yaralarımızı birlikte saracağız” sözleriyle duyarlılıklarını ortaya koydu.

Mutlu Küçükyıldız kimdir?

1988 yılında Arsuz’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitiminin ardından İstanbul Yeditepe Üniversitesi Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri Bölümünden mezun oldu. Yüksek Lisans eğitimimi İngiltere’de Warwick Üniversitesi’nde Siber Güvenlik ve Yöneticilik Bölümünde tamamladı. Uzun yıllar yurt dışında farklı sektörlerde yöneticilik yaptıktan sonra 2014 yılında Türkiye’ye döndü. Akaryakıt, tarım ve otomotiv sektörlerinde faaliyet gösteren aile şirketlerinde genel Müdürlük ve yöneticilik yapıyor.
Mimar Sedef Kirmit Küçükyıldız ile evliliklerinden iki çocukları var. Çok iyi derecede İngilizce ve Arapça biliyor.