Ay-Yıldızlı uçurtmalar Arsuz’u renklendirdi

Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Körfez Motosiklet Derneği’nce düzenlenen uçurtma şenliğinde öğrenciler yüzlerce ay yıldızlı uçurtmayı gökyüzüyle buluşturdu. Renkli görüntülere sahne olan uçurtma şenliğinde özellikle küçük yaştaki çocukların mutlulukları dikkat çekti.

Haymaseki Cemil Güler Ortaokulu, Uluçınar İlkokulu, Tülek İlkokulu, Gözcüler İlkokulu, Helvalı İlk-Ortaokulu, Pirinçlik Mustafa Kemal İlkokulu, Pirinçlik Büyükdere İlkokulu, Arpagedik İlkokulu, Yukarı Kepirce Ortaokulu’ndan yaklaşık 500 öğrenci ve aileleri ay-yıldızlı uçurtmaları metrelerce yükseklikte saatlerce gökyüzünde dalgalandırdı.

Gözcüler Sahili’nde düzenlenen şenlikte çocukları ve velileri Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yanmaz, Şube Müdürleri Mehmet Zor ve Şevket Helvacı ile Arsuz Öğretmenevi Müdürü Sn. Onur Topkara, Körfez Motosiklet Derneği Başkanı Emre Berkil yalnız bırakmadı.

Körfez Motosiklet Derneği Başkanı Emre Berkil,  “23 Nisan’da depremzede çocuklar için yapacağımız uçurtma şenliğini hava muhalefetinden dolayı ertelemiştik. Vugün hava çok güzel, gerekli izinleri aldık ve şenliğimiz inşallah çocuklara karne hediyesi olacak. Ay-Yıldızlı uçurtmalarımızla gökyüzünü renklendirdik. Her yerde ay yıldızlı bayrağımız var. Etkinliğimize katılan Kaymakamımız Sayın Hasan Gökpınar başta olmak üzere, herkese çok teşekkür ederim” dedi.