En çok gönüllü Hatay’da

Türk Kızılay tarafından düzenlenen “Uluslararası Kırmızı Yelek Gönüllülük Ödül Töreni”nde Hatay, Kızılay’ın gönüllü sitesi olan https://gonulluol.org/’u en etkin şekilde kullanan il merkezi olarak ödüle layık görüldü.

Haliç Kongre Merkezi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, IFRC Türkiye Heyet Başkanı Ruben Cano Revillas ve birçok kurum ve kuruluş yetkilisinin katılımıyla, gönüllülük konusunda birçok kurum ve kuruluşa ödüllerin verildiği törende Hatay’ın ödülünü Kızılay Hatay Şube Başkanı Kudret Özbakış aldı.

Kızılay ve Kızılhaç hareketinin ‘İnsanlık, ayrım gözetmemek, tarafsızlık, bağımsızlık, gönüllü hizmet, birlik, evrensellik’ olan 7 temel ilkesinin 7 gönüllü tarafından okunduğu törende ödül alan Kızılay Hatay Şube Başkanı Kudret Özbakış, “Uluslararası Kırmızı Yelek Gönüllülük Ödül Töreni”nde Kızılay’ın gönüllü sitesi olan http://gönüllü.ORG en aktif şekilde kullanan il ödülüne HATAY layık görülmüştür. Bizleri bu ödüle layık gören başta Kızılay ve Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık olmak üzere tüm gönüllülerimize ve Hatay’da bu başarının sağlanmasına katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz. Bu gurur hepimizin.. Teşekkürler Hatay” dedi.