İskenderunspor için dilekler tutuldu

Vanilya Pastanesi Sahibi İsmail Kaya, TFF 3. Lig Play-Off Yarı Final rövanş maçında 18 Mayıs Çarşamba günü saat 15.00’te 5 Temmuz Stadı’nda konuk edeceği 52Orduspor maçının hazırlıklarını sürdüren İskenderunspor’a maç öncesi yaş pasta ile sürpriz yaptı.

Maç öncesi hem takıma moral vermek, hem de İskenderunspor Kulüp Başkan Vekili Melike Özdemir Bolat’ın doğum günü olması dolayısıyla takımı turuncu – mavi İskenderunspor logolu pasta ile ziyaret eden Kaya, futbolculara maçta başarılar dilerken, yarın İskenderun’da bayram havası eseceğine inandığını söyledi.

Pastanın mumunu İskenderunspor’un 2’nci Ligi yükselmesini dileyerek üfleyen Başkanvekili Melike Özdemir Bolat, tüm kadın taraftarları yarın 5 Temmuz Stadı’na, mücadeleye destek olmaya davet ederek, “Kulüp Başkanımız Hakan Bolat ve yönetim kurulumuz aldığı karar doğrultusunda İskenderunspor ile 52Orduspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın tüm geliri Süper Lige yükselen İskenderun Engelliler Basketbol takımımızın sporcularına prim olarak dağıtılacak. Sevgili Turuncu -Mavili bayan taraftarlarımız sizlerden de destek bekliyoruz. Gelin şampiyonluk şölenimizde hep beraber coşalım. İskenderun Engelliler Basketbol takımıza verdiği destekten dolayı kulüp Başkanımız Hakan Bolat’a ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyoruz. Pasta için de işletmeci İsmail Kaya’ya ayrıca teşekkür ederiz” dedi.

Bir cevap yazın