Özçelik-İş engel tanımaz!

Özçelik İş Sendikası İskenderun Şubesi 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla sendika binasında düzenlediği etkinlikte tüm engellerin sevgiyle aşılabileceği mesajı verildi.

Özel bireylerle şarkıların söylendiği, dansların edildiği töreninde, ev sahibi Hak İş Hatay İl Başkanı ve Özçelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, protokol üyeleri ile birlikte  öğrencilere çeşitli hediyeler dağıttı.

Neşeli ve sempatik tavırlarıyla törene damga vuran İsdemir Nakliyat Müdürlüğü çalışanlarından Mustafa Kellemen’in 16 yaşındaki oğlu Hüseyin Kellemen, bir süreliğine koltuğunu kendisine devreden Şube Başkanı Mehmet Güngör’ün boynuna sarılarak, makam koltuğuna oturdu.

Programda ayrıca, Hüseyin Kellemen de âşık olduğunu ve evlenmek istediğini söyleyince de Başkan Fatih Tosyalı nikâhı kıymaya ve Yükseliş Koleji Kurucusu Nuri Üysen ve Başkan Mehmet Güngör de nikâh şahitliği yapmaya talip oldu.

İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Özel Eğitim Öğrencilerinden Ahmet Bozkurt ile Yasin Arıkan’ın İstiklal Marşı’nı çok güzel bir şekilde seslendirdiği programda, Özçelik İş Sendikası Üyesi Hüseyin Dağlıoğlu’nun okuduğu türkülere tüm protokol üyeleri, engelli çocuklar ve aileleri eşlik etti.

Baştan sona çok eğlenceli ve keyifli geçen programda, İskenderun Endüstri Meslek Lisesi’nde öğrenim gören 9 öğrenci ile birlikte tüm engelli öğrenciler, Öğretmen Yılmaz Temel’in çaldığı bağlama eşliğinde şarkılar ve türküler okuyarak töreni sonlandırdı.

Bir cevap yazın