Teknoversite Günleri başlıyor

İskenderun Teknik Üniversitesi’nin (İSTE) kurulduğu yıldan bu yana her yıl düzenlediği ve tescili İSTE’ye ait olan Teknoversite Günleri’nin yedincisi 13-14 Mayıs tarihleri arasında İskenderun Teknik Üniversitesi Merkez Kampusta gerçekleştirilecek.

İki gün sürecek olan Teknoversite Günleri’nde öğrenciler girişimcilik ve teknolojiye dair pek çok önemli konuda alanında uzman kişilerle bir araya gelme fırsatı bulup, gökyüzündeki Milli Takımımız Türk Yıldızları’nın gösterisini izleyerek, konserlerde gönüllerince eğlenecek.

Teknoversite Günleri’nin açılışı 13 Mayıs Cuma günü İSTE Mimarlık Fakültesi Turkuaz Salonda saat 10.00’da düzenlenecek programla yapılacak. Programda İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci selamlama konuşması ve Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı açılış konuşması yapacak.

Etkinliklerin ilk gününde İSTE Merkez Kampus saat 11.00’de stand gezileri ve İSTE Gastronomi ve Fuar Merkezi saat 13.45’de yemek ikramlarının ardından, Türk Havacılık Uzay Sanayi Malzeme Mühendisliği Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mete Bakır, İSTE Mimarlık Fakültesi Turkuaz Salonda saat 14.30’da “Havacılık Ve Uzay Sanayisinde Kullanılan Malzemeler ve Testlerde Yapay Zeka” konularını ele alacak.

Teknoversite Günleri’nin ikinci gününde Teknoversite Etkinlikleri kapsamında gökyüzündeki Milli Takımımız Türk Yıldızları İskenderun Uçuşunu, Park Forbes karşısında 14 Mayıs Cumartesi günü saat 17.00’de gerçekleştirecek. Programın devamında İSTE Merkez Kampus’ta, 19.00’da Soydan SOYDAŞ sonrasında 20.30’da Murat Kekilli konserlerinde dinleyiciler doyasıya eğlenecek.

Bir cevap yazın