Polis Haftası ‘Özel’ ziyareti

Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 177. yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’i makamında ziyaret etti.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve parti yöneticileriyle birlikte gerçekleşen ziyarette, Milletvekili Özel, huzur ve emniyetimiz için fedakârca çalışan Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’in şahsında emniyet teşkilatının bütün kahramanlarının Polis Haftası’nı kutladı.

Türk Polis Teşkilatı’nın 177 yıldır huzur ve güven ortamının korunmasında ülkenin en büyük güvencesi olduğunu söyleyen Milletvekili Abdulkadir Özel, “Toplumumuzun huzuru, ülkemizin güvenliği için gece gündüz demeden fedakarca çalışan Türk Polis Teşkilatımızın 177. yıl dönümünü tebrik ediyorum. Bu vesileyle şehit polislerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize hayırlı ömürler, şehrimiz başta olmak üzere ülkemizin dört bir yanında mesai mefhumu gözetmeksizin görev başında olan kahraman polisimize sağlık ve afiyetler diliyorum” dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da, toplumun huzur, güven ve asayişinin sağlanması ile vatandaşların temel hak ve hürriyetlerinin korunması gibi görevleri özveri ile yerine getiren Emniyet Teşkilatının tüm kademesinde görev yapan polislerin gününü kutladı.

Milletvekili Özel, daha sonra beraberindeki heyetle Belen Polis uygulama noktasında görevli polis ekiplerini ziyaret etti.

Bir cevap yazın