Bu buluşma Arsuz’a huzur saçtı!

Arsuz Kaymakamı H. Hasan Gökpınar,  Arsuz’un huzur ve güvenliği için yoğun mesai yapan İlçe Emniyet Müdürü Hasan Gün’ü makamında ziyaret etti.  Arsuz Halkı’na en iyi hizmetin verilmesi için zaman zaman kamu kurumları ve personellerini ziyaret ederek, istişare yapan Kaymakam Gökpınar, bu kez emniyet teşkilatına giderek, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Gün’den ilçede yapılan uygulamalar ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

İlçe Emniyet Müdürü Hasan Gün’ün şahsında Arsuz’da asayiş başta olmak üzere, huzur ve güven ortamının tesisi için özveriyle görev yapan polis ekiplerine başarılar ve kolaylıklar dileyen Kaymakam Gökpınar, ilçedeki huzur ortamını çok önemsediğinin altını çizerken, bu ortamın devamlılığının sağlanmasında da en büyük payın emniyet teşkilatına ait olduğunu ifade etti.

Arsuz’un daha güvenli bir şehir olması için çalıştıklarını belirterek, ziyaretleri ve destekleri dolayısıyla Kaymakam Gökpınar’a teşekkür eden Müdür Gün de, amaçlarının suçu gerçekleşmeden önlemek olduğunu belirterek, yürütülen çalışmalar ve asayiş olayları hakkında da bilgiler verdi.

Bir cevap yazın