Hüseyin Yayman’ın yeşil sevdası!

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, beton asfalt serim çalışması tamamlanan Kırıkhan -Reyhanlı – Hassa karayolu üzerinde fidan dikti.

‘Gelecek İçin Fidan Dikiyoruz’ sloganıyla 1000 adet dut ve çınar fidanlarını toprakla buluşturan Milletvekili Yayman’a Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş ve Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı ekipler eşlik etti.

Daha önce Kırıkhan-Reyhanlı ve Topboğazı arasında 15 bin adet fidan ektiklerini anımsatan Milletvekili Yayman, ‘Her fidan bir nefes’ diyerek Hatay’da geleceğe nefes olmaya ve fidanları toprakla buluşturmaya devam edeceklerini söyledi.

Daha yeşil bir Hatay için çalışmalarının süreceğini belirten Milletvekili Yayman, “Bu projeyle birlikte son 3 yılda 4 ilçede yol kenarlarına 30 bin ağaç dikimi yaptık. Bugün Kırıkhan-Reyhanlı ve Hassa Karayolu kenarlarında fidanlarımızı toprakla buluşturduk. Ağacı seven, insanı sever. Yeni bir tabiat ve çevre bilinciyle Hatay’ımızı Türkiye’nin en güzel çehresine kavuşturmak için fidan dikimlerimize devam edeceğiz. Bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz da, “Atalarımızdan bizlere miras kalan cennet vatanımız için var gücümüzle çalışıyor, ağaçları toprakla buluşturuyoruz” diyerek, desteklerinden dolayı Milletvekili Hüseyin Yayman’a teşekkür etti.

Bir cevap yazın