Leman Sam, Ali İsmail için söyledi

Türkiye’nin en güçlü kadın seslerinden biri olan ünlü sanatçı Leman Sam, ALİKEV’in davetlisi olarak geldiği Hatay’da şarkılarını Ali İsmail Korkmaz’ın anısına seslendirdi. Ailesi tarafından Ali İsmail Korkmaz’ı anmak amacıyla 24’üncü doğum günü anısına düzenlenen etkinlikte sahne alan Sam, konser öncesi Ali İsmail Korkmaz’ın mezarını ziyaret etmeyi de ihmal etmedi.


Antakyalı yakın arkadaşı Ayhan Yoğurtçu ile birlikte, Ekinci’deki Ali İsmail’in mezarına gidip, kırmızı karanfil bırakan ve dua eden Sam, daha sonra Ali İsmail Korkmaz’ın yarım kalak düşlerini gerçeğe dönüştürmek için ailesi tarafından kurulan ALİKEV’i ziyaret etti. Burada Ali İsmail’in annesi Emel Korkmaz, abisi Gürkan Korkmaz ve düşlerine ortak olan gençlerle bir araya gelen Sam, vakfın çalışmaları ve hayata geçirilen projeler hakkında bilgiler aldı.


Antakya Meclis Kültür Merkezi’ndeki konserde birbirinden güzel şarkılarını sevenleri için seslendiren Leman Sam, doğum günü anma etkinliğine şarkılarıyla renk kattı. ALİKEV Müzik Topluluğu’nun da eşliğiyle misafirlere unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşatan Leman Sam, ara vermeden yaklaşık iki saat süren sahne performansının sonunda ayakta alkışlandı.


“İyi ki doğdun Ali İsmail Korkmaz” diyerek, Ali İsmail’i doğum gününde anan ünlü şarkıcı Leman Sam, konser sonunda “Harika bir salonda, harika insanlara şarkı söylemekten daha güzel ne var? Herkese çok teşekkürler, tekrar görüşmek dileğiyle…” dedi.

Bir cevap yazın