İSTE Rektörü Prof. Dr. Mehmet Duruel, Ankara temasları kapsamında Türk Standartları Enstitüsü(TSE) Genel Sekreteri Dr. Ahmet İhsan Şatır’ı makamında ziyaret etti.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, Şatır ve Duruel yükseköğretim kurumları ile standart geliştirme ve kalite altyapısı alanındaki kurumlar arasındaki iş birliği imkânları üzerine değerlendirmelerde bulundu.
Nazik ev sahipliği dolayısıyla Dr. Ahmet İhsan Şatır’a teşekkür eden İSTE Rektörü Prof. Dr. Mehmet Duruel, “Üniversiteler ile standart ve kalite alanında faaliyet gösteren kurumlar arasındaki iş birlikleri, hem akademik çalışmaların uygulama alanını genişletmekte hem de ülkemizin üretim ve kalite altyapısına önemli katkılar sunmaktadır. Bu kapsamda TSE ile yürütülebilecek ortak çalışmaların kıymetli olduğunu düşünüyoruz” dedi.

