112’nin kahramanlarının günü kutlu olsun!

Hatay’da görev yapan Acil Sağlık Hizmetleri ve 112 İl Ambulans Servisi personelleri, 22 Mart Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü münasebetiyle İl Sağlık Müdürü Dr. Sıtkı Sönmez’i makamında ziyaret etti.

İl Müdürü Sönmez, sahada özveriyle görev yapan acil sağlık çalışanlarının önemini vurgularken, fedakârca görev yapan tüm personelin gününü kutladı.

Sağlık çalışanlarının toplum sağlığı için gösterdikleri özverili çalışmalar nedeniyle teşekkürlerini ileten ve tüm personele sağlıklı, başarılı çalışmalar dileyen Sönmez, “Hatay İl Sağlık Müdürlüğü olarak, 22 Mart Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’nde, hastane öncesi acil sağlık hizmetlerinin kahramanlarını kutluyoruz. Acil tıp teknisyenleri ve teknikerlerimiz, 7/24 esasıyla görev yaparak vakalara ilk müdahaleyi gerçekleştirmekte ve hayat kurtarma zincirinin en kritik halkasını oluşturmaktadır. Zorlu koşullarda özveriyle çalışan tüm acil tıp teknisyeni ve teknikerlerimiz, bilgi ve becerileriyle sayısız insanın hayatına dokunmakta, umut olmaktadır.

Bu anlamlı günde, başta ilimizde görev yapanlar olmak üzere tüm acil tıp teknisyenleri ve teknikerlerimizin gününü kutluyor, görevlerinde kolaylıklar diliyoruz” dedi.