Vali Masatlı, İskenderun Sahili’ndeki 29 Ekim hazırlıklarını denetledi!

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda açılması planlanan İskenderun Sahili’nde devam eden Düzenleme ve Yenileme Projesi’nde gelinen son durumu inceledi.

Vali Masatlı, 6 Şubat 2023’teki depremlerde 80 santimetre çökme oluşan sahilde kent estetiğini güçlendirmeyi, vatandaşların sahille bağını yeniden canlandırmayı amaçlayan projenin modern şehir yaşamına yeni bir soluk kazandıracağını söyledi.

Geniş yürüyüş yolları, bisiklet parkurları, çocuk oyun alanları, spor sahaları, sosyal tesisler, modern peyzaj uygulamaları ve dinlenme alanlarıyla İskenderun sahilinin her yaştan vatandaşın buluşma noktası haline geleceğini ifade eden Vali Masatlı, maviyle yeşilin buluştuğu yeni yaşam alanı ile İskenderun’un sosyal yaşamının canlanacağını, vatandaşların denizle iç içe, konforlu ve estetik bir yaşam alanına kavuşacağını kaydetti.