Şefik Uyar son yolculuğuna uğurlandı

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden İskenderun Güney Eğitim Vakfı(İGEV) eski başkanlarından Şefik Uyar, son yolculuğuna gözyaşlarıyla uğurlandı.

Başkanlık yaptığı 4 dönem ve sonrasında da İGEV’in taşıdığı misyonu daha da ileriye götürmek için yoğun bir gayret gösteren, bölgenin sevilen simalarından Şefik Uyar için evinde düzenlenen cenaze töreninde, babasının tabutuna kapanan kızının yaktığı ağıtlar törene katılanları gözyaşlarına boğdu.

Burada yaptığı konuşmada, üzüntüsü yüzünden okunan İGEV Başkanı Özer Çağşar, ağabeylerini kaybetmenin acısını yaşadıklarını ifade ederek “Bize bıraktığı en güzel miras gönülden çalışmak, paylaşmak, zor durumda olan insanlarımıza ve öğrencilerimize yardımcı olmak… Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine sabır diliyorum” dedi.

Kılınan cenaze namazı ve alınan helalliğin ardından Şefik Uyar, dualar eşliğinde Şarkkonak Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Cenaze törenine İskenderun Kaymakamı Muhammet Önder, Ak Parti eski Milletvekili Orhan Karasayar, Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Açık, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, iş insanları, eğitim gönüllüleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Uyar Ailesi’nin taziyeleri 14.00 – 17.00 saatleri arasında Şarkonak Çok Amaçlı Salon’da kabul edeceği öğrenildi.