HBB’den Arsuz’da festival tadında etkinlik!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, yazın en renkli buluşmasını festival tadında Arsuz’da gerçekleştirecek.

Kadın Üreticilerin el emeği, göz nuru ürünler Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB),  Hatay Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile düzenlenecek ‘Kadın El Emeği Pazarı’nda 7 -8-9-10 Ağustos’ta Arsuz Kent Meydanı’nda sergilenecek.

Kadın üreticilerin emeğiyle şekillenen stantlar, müzik dolu akşamlar, çocuklara özel etkinlikler ve ücretsiz ikramlarla dolu etkinlikte ünlü sanatçı ve televizyon yapımcısı Alişan 7 Ağustos Perşembe günü sevenleriyle Arsuz’da buluşacak.

8 Ağustos saat 20.30’da HBB Müzik Grubu tarafından verilecek 80’ler 90’lar konseri ile devam edecek program boyunca ‘Kadın El Emeği Pazarı’nda kadın üreticilerin ürettiği birbirinden değerli el işi ürünler kurulan stantlarda değer bulacak, çocuklara yönelik etkinlikler, bando takımı gösterisi ve ücretsiz ikramlar gerçekleştirilecek.